Till sidans huvudinnehåll
Våra producenter

Våra producenter

Våra producenter

Alla våra producenter är uppfödare som vi har ett mycket nära samarbete med. Att ha en spårbarhet hela vägen från bete till tallrik, känns givetvis väldigt bra. Vi ser våra leverantörer som kollegor och det är tillsammans vi arbetar för långsiktig hållbarhet med både djurhållning och matens kvalité.
Hagshultskossorna

Våra producenter

Hagshultskossorna

Hagshultskossorna är inte uppfödda för att så snabbt som möjligt bli mat. De är avlade för att föda kalvar och ge mjölk under lång tid.
Vikingfågel

Våra producenter

Vikingfågel

Uppfödning av kyckling, anka, gås, tupp och kalkon. Familjeföretaget ser det som ett hantverk och det är viktigt att djuren ska vara friska och må bra.
Halla gård

Våra producenter

Halla gård

På Halla Gård bedrivs uppfödning av Linderödssvin, rapsgris samt odling av foder till grisarna och skogsbruk.
Norrby gård

Våra producenter

Norrby gård

Tomas Olsson som tillsammans med hustrun Anna driver Norrby gård, är ordförande och har levt med lammuppfödning sedan hans mamma köpte de första tackorna till Norrby Gård 1972.
Rocklunda gård

Våra producenter

Rocklunda gård

Grisarna på Rocklunda är en korsning mellan svensk Lantras, Yorkshire och Duroc. Just Duroc valdes i samråd med Kötthallen för att få mer insprängt fett i köttet.
Rosa Skattlådan

Våra producenter

Rosa Skattlådan

Ett familjeföretag i norra Skåne som har biodling, uppfödning av vaktlar, pärlhöns och höns samt uppfödning av Mangalitsa- och Linderödsgrisar
Hansen charkuteri

Våra producenter

Hansen charkuteri

Hansen Charkuteri är ett småskaligt charkuteri som förädlar lokala och regionala råvaror till exklusiva charkprodukter. Verksamheten startade 2013, då det inte fanns några andra som jobbade med charkuterier småskaligt i Västerbotten.
Upplandsbondens

Våra producenter

Upplandsbondens

Upplandsbonden är en ekonomisk förening som består av cirka 40 gårdar runt om i Uppland. Hela kedjan är kontrollerad och certifierad enligt de hårda KRAV-reglerna. 
Lammgruppen

Våra gårdar

Lammgruppen

Gårdarna som ingår i Lammgruppen har ett nära samarbete med Kötthallen Sorunda . Tillsammans har man utvecklat en lammproduktion utefter kockars behov och önskemål, med fokus på djurens välmående.

Här finns våra producenter

Upptäck mer

Lamm

Råvarukunskap

Lamm

Vi anser själva att vi kan erbjuda världens bästa lammkött. Snart 30 års samarbete med svenska lammgårdar och en konstant dialog med kockar har fört oss hit. 
Fläsk

Råvarukunskap

Fläsk

Glada grisar med knorren kvar och en stor variation av raser och köttkvaliteter. Det är vad vi på Kötthallen Sorund har som målsättning att erbjuda tillsammans med våra producenter.
Nötkött

Råvarukunskap

Nötkött

Nötkött är den gemensamma benämningen på kött från ko, tjur och ungnöt. Ordet nöt står för nötkreatur och kommer från ordet njuta som härstammar från det gamla ordet nauta. Nauta betyder i sin tur värdefull. Man kallade sin boskap värdefull helt enkelt.
Egen produktion

Sortiment

Egen produktion

Våra skickliga styckare arbetar med fingertoppskänsla och lång erfarenhet för att stycka och bereda ditt kött exakt som du vill ha det.